За нас

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТЕЛКО ЕООД

"/

Основната й  дейност  е търговия на едро (внос, износ, реекспорт и търговия в страната)  на различни видове металургични и химически продукти и услуги. В това число:

  • Черни метали и изделия от тях : Горещовалцувана ламарина, Студеновалцувана ламарина, Поцинкована ламарина, Пластифицирана ламарина, Покалаена ламарина и други.
  • Цветни метали : Алуминиеви рулони и листа, фолио и изделия, Цинкови сплави.
  • Алуминиеви опаковки: За цигарената, хранителната, млечната, шоколадовата и др.
  • Неръждаема стомана: Аустенитни  и Феритни.
  • Огнеупорни изделия, бетони и маси: Магнезитови, Корундови, Въглеродни и др.
  • Сандвич панели: Стенни и покривни и панели за студено съхранение с различен пълнеж.
  • Други.

Стелко ЕООД е създадено  през  1998 г. Екипът на фирмата има знанията и опита на работа с Митнически склад и режим на  Митническо  складиране и продажби , както в страната, така и в съседните Балкански страни , като Македония , Косово, Сърбия и др. През годините Стелко ЕООД  придоби опита и  да  представлява чуждестранни компании на територията на България.

Повече от двадесет години фирмата партнира  с  една от най-големите  холдингови групи в Република Турция – Кибар  Холдинг. Основните и дейности са в промишленното производство , обслужването и търговията, които се осъществяват от 22 компании в рамките на холдинга. Холдингът е добре познат в Република България с търговската си дейност в областта на металите, опаковките, сандвич панелите, строителните материали , логистиката и др. Тези си дейности  холдингът осъществява със съдействието на Стелко ЕООД.

Специалистите, работещи във фирмата са високо квалифицирани инженери металурзи и химици, с добра репутация и имидж, добре познаващи производствените процеси на търгуваните продукти. Благодарение на силните си партньорства , знанията и опита си за растеж на пазарите, екипът на Стелко ЕООД поддържа дългогодишни партньорски отношения с големи международни производители .

Приоритетите на дружеството са изцяло насочени към непрекъснато  подобряване на търговската дейност, повишаване на удовлетвореността на клиентите и създаване на трайни и благоприятни отношения с тях, както и поддържане на високо качество на предлаганите услуги.