Алуминиеви опаковки

АЛУМИНИЕВОТО ФОЛИО с голямата си защитна функция, активно защитава продуктите от външни влияния и е гарантирана бариера за светлина­та, газовете, влагата, микроорганиз­мите и нежеланите аромати. Освен това, не само удължа­ва трайността на чувствителни­те продукти, но и предотвратява повреждането им. Леки, удобни и не­чупливи алуминиевите опаковки са предпочитани опаковъчни продукти.

Гъвкавите опаковки се използват при производството на шоколад, на дъвки, като горен капак на  кисело мляко, на краве масло и маргарин, хлебна мая,  триъгълно сирене, супа, ядки, закуски, сладолед, пакети за чай, и др.

Като индустриални опаковки, алуминиевото фолио се използва като заден панел на хладилници, при производството на климатици, като изолационен материал за покриви, стени, тръби и др.,  като  защитни филми при висококачествени  продукти.

Алуминиевото фолио действа  като бариера срещу кислорода, светлината и водната пара , поради което се използва и за вътрешна опаковка на цигари в цигареното производство.

ПРОДАЖБИ И ДОСТАВКА

Алуминиевото фолио се предлага , като еднослойни и многослойни ( в зависимост от предназначението), на рулони с печат на лого или без печат, по желание може да бъде нарязан, готов за употреба. Продажбата се извършва по зададена поръчка по вид, размери , дебелини в микрони, при многослойните  тип и тегло на хартията  или др. и цвят.  Доставката се извършва до склада  на клиента.