Цветни метали

АЛУМИНИЙ НА РУЛОНИ И ЛИСТА, ФОЛИО И БОЯДИСАНИ ИЗДЕЛИЯ

Продуктите от алуминий  и неговите сплави, като плоски  продукти произведени чрез горещо и студено валцуване намират приложение в следните области:

Строителния сектор - в големи количества се използват в  покривна и фасадна облицовка на сгради,  стени и тавани,  скелети,  оранжерийни конструкции, рекламни табла,  пътни знаци, като изолация на промишлени и жилищни конструкции, за дъждовни улуци, за аксесоари на покриви, окачени тавани, гаражни врати и други.

Като опаковъчен материал, широко приложение намира при гъвкавите опаковки, при  опаковка на цигари, във фармацевтичните опаковки, като кухненско фолио, за  кутии за  безалкохолни напитки и за други опаковки в хранителната и млечната  промишленост.

Алуминиев  прокат на рулони с нанесено покритие/боя/ с цветова гама по RAL система, предназначени са за производство на сандвич панели, профилирана ламарина, цветни окачени тавани, цветни гаражни врати , цветни билбордове и др.

ПРОДАЖБИ И ДОСТАВКА

Продажбата се извършва по зададена поръчка по съответния стандарт, като се посочва марката и обозначението на термичната обработка / сплав  и темпер/ , размерите и   количествата. Доставката се извършва до склада на клиента.

ЦИНКОВИ СПЛАВИ

Цинкови сплави с предназначение за нанасяне на цинково покритие върху детайли по метода на горещо потапяне, легирани според желанието на клиента. Обикновено в практиката за горещо поцинковане  се използва цинк на блок плюс лигатура от цинково -алуминиева  сплав като два отделни блока.  В случая, тука се предлага един блок с определено съдържание на цинк и алуминий, които гарантират добро сцепление на цинковото покритие към основата на метала.

Продажбата се извършва по зададена поръчка и се доставя до склада на клиента.