Стелко ООД
Стелко на български Stelco in English Начална страница Карта на сайта Контакти
 
   
Стелко - търговия с черни метали Повече информация за нашата дейност Търговия, внос, износ на поцинкована ламарина Поръчки и запитвания за количества Информация за нашите офиси и складове
   
       
   
   


Повече информация за нашата дейност

Нашият офис

Фирмата е създадена през 1992 г. като едноличен търговец и през 1998 г. е пререгистрирана като Стелко ООД. От създаването до сега основната й дейност е внос, износ и търговия на черни метали и изделия от тях, като: поцинкована ламарина, пластифицирана ламарина, студеновалцувана ламарина, горещовалцувана ламарина, покалаена ламарина и други.

От 1993 г. фирмата е търговски представител за България на една от най-големите холдингови групи в Република Турция - Кибар Холдинг. Основен дял от дейността на холдинга е производство и търговия на метали. Холдингът е познат в Република България с търговската си дейност в областта на металите и като доставчик на алуминиево фолио и сандвич панели. Тези си дейности, холдингът осъществява със съдействието на Стелко ООД - София.

Стелко ООД работи и с огнеупорни материали

с приложение в металургичните агрегати.

Понастоящем фирмата разполага с новопостроена, собствена складова база за доставка и търговия на черни метали с капацитет- открита и закрита площ за около 2000 МТ изделия и обслужващ към него офис в бизнес сграда. Фирмата разполага също и с централен офис. Складът е пуснат в експлоатация от 1. 10. 2007г. Специалистите, работещи във фирмата, са високо квалифицирани и добре запознати с конюнктурата на пазара на стоманени изделия.

Нашият склад

Приоритетите на дружеството са изцяло насочени към непрекъснато подобряване на търговската дейност, повишаване на удовлетвореността на клиентите и създаване на трайни и благоприятни отношения с тях, както и поддържане на високо качество на предлаганите услуги.
   
  © Стелко ООД 2018. Всички права запазени!

Изработен от: Motion уеб дизайн | Хостван от: Motion уеб хостинг